Gratis verzending vanaf €75

Gratis verzending vanaf €75

HomeBlogDaar kon de telefoon niet tegen

Daar kon de telefoon niet tegen

In mijn werk als kraamverzorgende maak ik elke week weer iets anders mee. Soms leuke dingen en soms minder leuke dingen. Ik ga je nu in het kort een hele stomme actie van mij vertellen.

In de kraamweek verschoon ik altijd meerder keren het bed van de kraamvrouw aangezien ze daar de eerste dagen heel veel tijd in doorbrengt en er nog wel eens vloeistoffen van moeder of baby lekken…altijd fijn als mama onder de douche vandaan komt en heerlijk in een schoon bedje kan duiken met op haar nachtkastje een gezellig fruithapje. Ik ben een topsporter op het gebied van een 2-persoons bed verschonen. Recordtijden zet ik neer, hop hop super makkelijk en snel!

Deze keer dus ook, ik hoor de kraamvrouw de douche aanzetten dus ik sprint naar de slaapkamer om zo snel mogelijk het bed af te halen en er een mooie frisse set op te gooien. De baby ligt lekker in de wieg rustig te slapen ( wat die nacht wel een ander verhaal was ) dus ik kan meteen doorpakken. Ik heb een goed ritme te pakken want voordat ik er erg in heb ziet de slaapkamer er weer heerlijk opgeruimd, netjes en schoon uit, klaar voor de frisse kraamvrouw. Doel behaald..dacht ik…

Snel naar zolder om de wasmachine aan te zetten, hupakee, beddengoed erin, lekker ruikend wasmiddel erbij, wasverzachtertje en aanzetten die hap! Voldaan van deze soepele actie ruim in de was op die ik uit de droger haal maar dan… de kraamvrouw roept vanuit de slaapkamer: ” Monique heb jij toevallig mijn telefoon gezien? Ik kan ‘m nergens vinden…”

Op dat moment hoor ik een bonkje tegen het raam van de wasmachine, waarop ik timide terug roep naar de kraamvrouw dat ik weet waar haar telefoon is en dat ik ernaar sta te kijken…soms kan je ook iets teveel en vooral te snel iets opruimen. Wasmachine snel uit, alles geprobeerd, de welbekende bak met rijst maar het mocht niet meer baten. Gelukkig ben ik verzekerd voor dit soort stomme acties van mijzelf.

Vanaf dat moment is mijn record-tijd iets gezakt aangezien ik nu het hele bed 3x doorzoek of er echt niks meer in ligt dat niet in de wasmachine hoort.

laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  • Geen producten in de winkelwagen
Home
Winkel
0 Winkelwagen
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te browsen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.